Om mig

Så længe jeg kan huske har jeg digtet historier for mig selv. I mange år skrev jeg romanudkast som altid endte i skrivebordsskuffen, fordi jeg endnu ikke havde fundet ud af hvordan man redigerer et manuskript. Da jeg fik ideen til Mindelandet-serien i 2016 besluttede jeg, at den var værd at gennemarbejde og prøve at få udgivet. Jeg knækkede redigerings-koden og arbejdede seriøst med at skabe den bedste mulige fortælling. Det var i den anledning at skrivningen fik en fast plads i min dagligdag, og den har været det lige siden.

Jeg arbejder som regel sideløbende på flere projekter i hvert sit stadie af fuldstændighed, for der er overraskende meget ventetid ved at skrive en bog. Den bruger jeg så på at arbejde på andre manuskripter – på den måde sker der hele tiden noget nyt på forfatterfronten, som man nok også kan fornemme hvis man scroller ned over mit instragramfeed.

Mit hjem er i en forstad til Esbjerg sammen med min mand og mine to børn. Jeg holder af storbyens kulturelle og spisemæssige tilbud, men er udpræget landsbyboer og elsker at kunne gå en aftentur uden at møde et eneste menneske.

I dagtimerne arbejder jeg på mit andet drømmejob som jurist i en styrelse. Jeg kan sagtens forklare hvad jeg laver, men det er meget teknisk og ikke nødvendigvis særlig interessant, så jeg vil nøjes med at sige at min spidskompetence er at formidle juraen til kolleger uden juridisk baggrund.

Er der noget fritid til overs med fuldtidsarbejde, familie og forfatterkarriere? Hvis jeg er så heldig, så bruger jeg den gerne på at lave mad, læse bøger, dyrke yoga eller gå i haven.