I min blinde vinkel

Thomas: Hvis du virkelig synes det er så slemt, hvorfor fortsætter du så?
Katrine: Ellers kan jeg jo ikke komme ind på jurastudiet.
Thomas: Skal du da det?

Katrine hader egentlig at gå i 1. g, men uden en studentereksamen kommer hun ikke ind på jurauddannelsen. De ligegyldige skoledage slæber sig af sted mens hun bare venter på at det ringer ud, så hun kan gå på cafe med veninderne eller eksperimentere i køkkenet.
Først da Katrine møder Thomas som er i lære som tømrer, indser hun at der er mange andre muligheder end at følge i forældrenes fodspor. Men det er ikke let at skabe en helt ny vej for sig selv når alle regner med at man skal være advokat.

 

I min blinde vinkel kan købes hos Tellerup her

 

Anmelderne siger:

Jeg har læst bogen ud i et stræk – for jeg kunne simpelthen ikke lægge den fra mig igen.”louiset.t

“Det her er sådan en bog jeg tror rigtig mange unge behøver at læse inden de tager et valgthatgeekybookworm

Jeg var fuldstændig opslugt af den fra start til slut. Den er meget relaterbar, og mange af de tanker, følelser og situationer der beskrives er let genkendelige.henriettesblog

Den her bog er virkeligt spot on” – joamye