Om mig

Jeg bor i en forstad til Esbjerg sammen med min mand og min søde hund Freja. I dagtimerne arbejder jeg som jurist i en styrelse og aftenerne fylder jeg ud med mine forskellige interesser. Her fylder skrivningen og bøgerne en del, men jeg finder også gerne tid til at dyrke yoga, se en tv-serie eller arbejde i haven.

Så længe jeg kan huske har jeg digtet historier for mig selv. I mange år blev det kun udkast til skrivebordsskuffen og et par udvalgte veninder, men da jeg fik ideen til Mindelandet-serien besluttede jeg at den var værd at gennemarbejde og prøve at få udgivet. Det var i den anledning at skrivearbejdet fik en fast plads i min dagligdag, og det har været det lige siden.

Jeg arbejder som regel sideløbende på flere projekter i hvert sit stadie af fuldstændighed, da vanen med hele tiden at være i gang med et manuskript har vist sig at være svær at lægge fra mig. Der er overraskende meget ventetid ved at skrive en bog, og den bruger jeg så på at arbejde på andre manuskripter – på den måde sker der hele tiden noget nyt på forfatterfronten.